Slankepiller

Diætpiller, slankemedicin eller diætprodukter er produkter, der er designet til at reducere eller kontrollere din vægt. Overvægt er, når du har en BMI på over 30. BMI findes ved at dividere din vægt i kg (kg) med din højde i meter (m).

Hvad diætpiller alle har til fælles, er at de enten fungerer ved at hæmme appetitten, øge stofskiftet eller hæmme optagelsen af ​​kalorier i maven / tarmen.

De mest almindelige diætpiller er: FastSlim4Life, ThermoXpower og Appetite ReduZer.

Diætpiller på recept har normalt kun en af ​​disse egenskaber, der er nævnt ovenfor, mens diætpiller uden recept ofte består af kombinationer af flere ingredienser, hvilket betyder, at disse diætpiller kan have et fald i appetit og en direkte fedtforbrændingseffekt gennem øget stofskifte. < br /> En af disse populære vægttabspiller er den velkendte FastSlim4Life.

Lidt baggrund om slankepiller

Allerede i det gamle Grækenland for tusinder af år siden eksperimenterede de med forskellige medicin, der kunne fremmes  vægttab , som derfor var moderne forsøg på at udvikle slankepiller.

Allerede da havde de en klar forståelse af, at du havde brug for at træne for at opnå vægttab.

Desuden anbefalede de gamle grækere forskellige typer afføringsprodukter, massage og varmebehandling.

Først i 1920 og 30’erne er når hjul & nbsp; diætpiller blev markeret. Det lykkedes dem at isolere skjoldbruskkirtelhormon fra dyr og give det styrken til de mennesker, der lider af hypothyreoidisme (lavt stofskifte). At have lavt stofskifte er en meget sjælden sygdom, som mindre end 1 ud af 1.000 overvægtige mennesker lider af. I 1933 kom pillen DNP – dinitrophenol, som simpelthen syntes at blokere / afkoble nogle mekanismer for metabolisme, så alt kulhydrat blev omdannet til varmeenergi.

DNP er til dato den mest effektive diætpiller, men også en vanvittigt farlig diætpiller, der ikke længere produceres eller bruges undtagen som gift til skadedyrsbekæmpelse. Hyppige bivirkninger af DNP var hjerneskade, skade på æggestokkene, kræft og død på grund af overophedning.

I slutningen af ​​30’erne kom det populære stof Benzedrine på det markerede – bedre kendt som amfetamin. Amfetamin var også en effektiv diætpiller, men som du ved, men virkningen overskyggede af bivirkningerne. Kontinuerlig anvendelse resulterede i hurtig depression og skizofreni. Siden da har der været masser af forskellige diætpiller, hvor ECA-stak var en af ​​de mest populære. Ecastapel indeholdt efedrin – men Ephedra blev gjort helt ulovligt på verdensplan i 2004. Siden da er der & nbsp; blevet udviklet lige så effektive, men meget mere sikre typer diætpiller, takket være grundig og målrettet forskning.