FAQ til slankepiller

Er pillerne farlige?
Alle vores slankepiller er naturlige vægttabsprodukter. De er en kombination af vitaminer og supplementer, der fås hver for sig i de fleste helsebutikker. Ud af tusinder af kunder som har købt vores piller. Den eneste sideeffekt jeg har hørt om er forøget energi og mistet appetit.

Hvor mange slankepiller skal jeg tage?
Følg vejledningen som ligger i pakken eller recepten på slankepiller, som du har fået af lægen.

Vil jeg tage på i vægt efter jeg et stoppet med slankepillerne?
Hvis du fastholder dine gode spisevaner og dyrker motion regelmæssigt, skulle du være i stand til at bibeholde din sunde vægt. For længerevarende resultat skal du tabe din vægt langsomt, suppleret med slankepiller og med daglig motion.

Er der nogle bivirkninger ved at indtage pillen?
De mulige bivirkninger af kost pillerne er søvnløshed. På grund af den øgede forbrænding og ekstra energy kan du de første dage have besvær med at sove. Hvis du har betænkeligheder ved brug af Fastslim, konsulter din læge før du går i gang med pillerne.

Behøver jeg virkelig pillerne?
Hvis du er et BMI på 30 eller derover, beregnet ved vægt og højde, så er du virkelig overvægtig. På det stadie er slankepillen en god ide’. Hurtigt vil slankepillen hjælpe dig med at tabe vægt hurtigt og også beskytte dig mod cardiovascular farer. Disse diæter kan ikke anbefales til gravide eller personer som lider af for lavt blodtryk.

Hvad er slankepiller?
Medicin (på recept) og kosttilskud (uden recept) som hjælper mennesker med at tabe i vægt kaldes slankepiller. Slankepiller kan hjælpe med at blokere optagelse af mættet fedt under huden.